HTML

Okosszemüveg Blog

Okosszemüveg infók, hírek, és minden ami ide kapcsolódik, például a Google okosszemüvege, a Google Glass

Friss topikok

Akár már most is vehetsz Google Glass-t!

2014.01.23. 23:47 okosszemuveg blog

A Google Glass hivatalosan még nem érhető el, és a tesztverziót, azaz az Explorer Edition-t is csak az USA-ban lehetett beszerezni. Persze korlátozott darabszámban, és így is egy komolyabb összeget kellet kiadni érte, pontosan 1500 dollárt.

glass.jpg

A hivatalos megjelenés valamikor 2014-ben várható, de ez még mindig csak Amerikában, tehát hazánkban reménytelennek tűnhet ennek az új kütyünek a beszerzése. De mégsem az!

Ha valaki most szeretne Google Glass-t venni, akkor megteheti akár hazánkból is, ugyanis az interneten találni eladó darabokat. Ezeket főként azok a tesztelők kínálják, akiknek sikerült egyhez hozzájutni. További részletek a vásárlási lehetőségekről.

Ha tehát mindenképpen a Google okosszemüvegével szeretnénk játszadozni, akkor érdemes szétnézni az interneten. Persze pár százezer forint alatt ne is álmodjunk ilyesmiről.

Szólj hozzá!

Címkék: vásárlás ár google glass ár

A bejegyzés trackback címe:

https://okosszemuveg.blog.hu/api/trackback/id/tr645779011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása