HTML

Okosszemüveg Blog

Okosszemüveg infók, hírek, és minden ami ide kapcsolódik, például a Google okosszemüvege, a Google Glass

Friss topikok

Rövid a Glass üzemideje, de van megoldás!

2013.08.21. 20:39 okosszemuveg blog

Sajnos az akkumulátorok fejlődése kevésbé gyors a többi hardvereszközhöz képest, ezért sok okos kütyünek a legfőbb baja a rövid üzemidő. Így van ez az okostelefonoknál, a táblagépeknél, és még az okos szemüvegeknél is.

A Google állítása szerint a Glass nagyjából egy nap működésre képes egyetlen feltöltéssel, ami azért tényleg nem túl sok. Ennek legfőbb oka az 570mAh kapacitású akkumulátor, aminél nagyobbat sajnos nem tudott a gyártó a készülékbe préselni.

PWRGlass.jpg

Most azonban megjelent egy új fejlesztés PWRGlass néven, ami a Google okosszemüveg akkuidejét hivatott megnövelni, akár a többszörösére is. Az eszköz egy 2000mAh-s akkumulátort tartalmaz, amit microUSB-n keresztül tudunk csatlakoztatni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okosszemuveg.blog.hu/api/trackback/id/tr45470155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása